Workshops

Vanaf mei willen we u de kans geven om gezellig aan de slag te gaan met overheerlijke Callebaut chocolade tijdens workshops waarbij we eerst een woordje uitleg geven, zoals bijvoorbeeld wat is temperen en waarom is dit noodzakelijk?, Hoe hanteert u een spuitzak?, Wat is pralineren? ... Daarna gaat u zelf aan de slag en leert u deze technieken.

Wat wordt er voor u voorzien?

  • een mooi chocoladeatelier met alleen Callebaut chocolade om lekkere chocoladecreaties te maken
  • begeleiding van een professionele chocolatier
  • iedere deelnemer gaat naar huis met wat er tijdens de workshop wordt gemaakt (ongeveer 500 g)
  • materiaal: schortjes, haarnetjes, verpakkingsmateriaal (zodat uw werkje toch veilig thuisgeraakt!)
  • drank (fruitsap, water, frisdank, koffie, thee, ...) en veel lekkers om te proeven

Wat dient u mee te nemen?

  • enkel uw zin voor creativiteit en enthousiasme!
  • optioneel: uw goed humeur en (enkele) vriend(inn)en :)

Iedere deelnemer krijgt alreeds een voorgegoten figuur (pump/hartje) of tablet om naar smaak te decoreren, daarnaast worden er ook eigen pralines gemaakt. Zie hieronder enkele voorbeelden, maar laat vooral uw eigen creativiteit de volle loop gaan!


Onze workshops zijn ideaal voor als teambuilding, vriend(inn)enuitstap, vrijgezellen, ...

Praktisch:

U bent met minimum 4 en maximum 10 personen, kies hieronder een datum.

Indien er een datum u niet past of u bent met minder dan vier contacteer ons zeker. U kan zich inschrijven via de website of via mail (chocolateriestijn@hotmail.com), na bevestiging bent u ingeschreven.

Woensdag 23 mei 14u          
Zaterdag 26 mei 14u    
Vrijdag 1 juni 19u30    
Zaterdag 2 juni 14u    
Zaterdag 9 juni

14u (nog enkele
plaatsen vrij)

        


Prijs op aanvraag, aarzel niet om ons te contacteren.

*Korting:
Indien u een flyer in het bezit heeft, dan is de gegeven korting op deze flyer is enkel van toepassing bij het boeken van een workshop met een maximum van 5 deelnemers per flyer. Geldig tot en met 31/08/2018 (met uitzondering van onze sluitingsdagen).